Indlæser...

ALTERNATIV JULEFROKOST

Alternativ JULEFROKOST udefra

Julen og vores traditioner, selv traditioner kan trænge til fornyelse. Tapas er uhøjtidelig mad, som både kan serveres til en stående buffet eller man kan sidde rundt om bordet.

Jysk Diner har sammensat et rigtigt godt Tilbud på en juletapas med 8 forskellige slags små lette tapasretter til kun 169,- pr. kuv. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg

VIGTIGT vær opmærksom på at en Tapasbuffet ikke er den samme oplevelse som en stegebuffet eller en alm. julefrokost. Tapas er et let måltid med små, men mange forskellige retter. Nævn dette når I byder på Tapasbuffet, at man skal smage 1 af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere.

10 x juleretter - (tapas, frokost og buffet retter)

169,00 DKK
Tilpas din ordre

JULEFROKOST UD AF HUSET TIL JULEFEST

9 forskellige slags små lette tapasretter til kun 169,- pr. kuv. Du kan til denne skønne juletapas buffet tilkøbe en smagfuld Dessert. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable.

Denne Tapas buffet kommer anrettet på fade og i skåle. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

VIGTIGT vær opmærksom på at en Tapasbuffet ikke er den samme oplevelse som en stegebuffet. Nævn dette når I byder på Tapasbuffet, at man skal smage 1 af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere.

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • 10 Juleretter (små lette juleretter) 

  

 

 

Specifikationer
Gode Råd

Mad ud af huset 1. og 2. juledag

 

De fleste TAPAS retter er anrettet i fade klar til bord, dog bages brød færdig i 10 min. lige inden servering. Men er det ikke er muligt, løser vi det efter aftale. se vejledning ved bestilling.

Alt er anrettet på fade med op til 10 stk. pr. fad. Dette gør det nemt for dig at portionsanrettet hvis du ønsker det. Ellers sættes det op som en Tapas Buffet med høflig selvbetjening. SE HVORDAN DU BYGGER ET BUFFETBORD KLIK HER

Husk at fortælle gæsterne om maden I vil servere når I byder velkommen, og fortæl hvordan den serveres som en let TAPAS BUFFET. dvs. 1-2 dele af hver ret x 8 retter.

Suppler evt. med flere tapas retter hvis du ønsker et større udvalg. Du er altid velkomme til at ringe, hvis du har spørgsmål til mængde eller udvalg. Tlf. 70250102.

Rigtig god julefest

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Alternativ julefrokost 169,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102