Indlæser...

Tapas buffet til konfirmation

TAPAS og BUFFET KONFIRMATION

Skal du planlægge en konfirmationsfest og vil du gerne serverer noget spændende til hovedret?

Vores Tapasbuffet er med små fristende delikatesser som er sat sammen med de traditionelle buffetretter, som så tilsammen kommer til at udgøre et hovedmåltid.

Vi har mixed små tapas og buffetretter for at blande de 2 slags spise, til en ny og spændende Tapas-Buffet til hovedret.

Jysk diner´s Buffet & Tapas er med 11 forskellige lette retter som tager udgangspunkt i det spanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Hele denne Buffet og Tapas

149,00 DKK
Tilpas din ordre

TAPAS og BUFFET TIL KONFIRMATION

Tapas er små fristende delikatesser der sættes sammen til et hovedmåltid med mange forskellige retter. Vi har mixed tapas og en alm. buffet for at blande de 2 buffeter, så buffetretter fra det danske køkken samt de mere eksotiste retter tilsammen udgør en ny og spændende buffet.

Jysk diner´s Buffet & Tapas er med 11 forskellige lette retter som tager udgangspunkt i det spanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest.

Tapas & BUffet (min. 8 kuv.). Se TILBUD PÅ DESSERT for kun kr. 20,- pr. kuv.

  • Tapas & Buffet

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tapas og Buffet konfirmation 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102