Indlæser...

Luksus Buffet 149,-

LUKSUS BUFFET UD AF HUSET

Perfekt til gæster. Vil du byde dine gæster på en Luksus Buffet?

Så kan denne Luksus Buffet måske lige være noget for dig. Vi har sammensat et tilbud på denne Luksus Buffet til kun 149 pr. kuv. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg. Her får du en skøn Luksus Buffet med hele stege og hjemmelavet tilbehør. Du kan evt. bestille en forret eller en sød dessert, se vores nedenstående tilbud. Bestil din Luksus Buffet fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset.

Luksus buffet

Tilbudspris 149,00 DKK Normalpris 167,00 DKK
Tilpas din ordre

FESTMAD UD AF HUSET - LUKSUS BUFFET

Bestil vores Luksus buffet. Den er perfekt til den store fest. En luksus forret til at samle gæsterne, derefter bydes der på buffet med et hav af smagfulde livretter.

Vi har lavet en god pris på en Luksusbuffet med 3 forskellige slags hele stege samt 5 slags tilbehør, du kan til denne Luksusbuffet tilkøbe en smagfuld Forret. 

Vi anbefaler denne Luksus buffet til både Barnedåb, Fødselsdag eller til et Bryllup. Se vores tilbud på forret og dessert til kun 20,- pr. kuv. Jysk Diner levere mad ud af huset i hele Danmark og afhenter selv fade og skåle efter festen, det er da nemt? Ikk´

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • Luksus buffet (3 x Stege og 5 x Tilbehør)

Specifikationer
Gode Råd

LUKSUS BUFFET UD AF HUSET TIL FEST

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her... 

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luksus Buffet 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102