Indlæser...

Bestil Brunch

BRUNCH UD AF HUSET

Vil du serverer Brunch til din næste fest, så kan denne brunch måske være noget for dig og dine gæster.

Bestil en let, nem og flot anrettet brunch lige til døren. Det er utroligt let at sætte på et "høfligt tá selv bord" til en fest i det private hjem eller i lejede lokaler. Minimum 15 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Vi anbefaler Brunch til bl.a. barnedåb, fødselsdag, damefrokost, blå mandag, børnefødselsdage samt til fester i påsken eller pinsen, hvor familien er samlet.

6 x brunch retter

109,00 DKK
Tilpas din ordre

BRUNCH UD AF HUSET TIL PRIVAT FEST

Brunch nydes oftes op ad formiddagen og er en kombination af morgenmad og frokost, her spiser man bl.a. morgenbrød, lune retter som æg & bacon, pandekager og frugt. 

Du har mulighed for at tilkøbe en eller flere retter mod en mindre mér pris. Noter i bemk. hvad du ønsker ekstra eller ring tlf. 70250102. Se evt. andre tilbud på siden.

BRUNCH UD AF HUSET FRA KL. 9.00

Denne brunch kommer anrettet på fade og i skåle. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. brunch retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

Ønsker du ekstra tilbehør kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

Bestil din brunch leveret lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en privat fest.

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • 6 x Brunch Retter

Specifikationer
Gode Råd

BRUNCH UD AF HUSET TIL PRIVATE FESTER

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning. (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brunch 109,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102