Indlæser...

Mad og Vin 239,-

MAD OG VIN 4-RETTERS MENU

Vil du have en traditionel 4-retters menu incl. vin til din næste fest?

Vi har lavet et godt tilbud på mad og vin til et festarrangement. Her kan du selv vælge forret, menu, dessert og natmad ud af huset incl. vin, fra kun kr. 239 pr. kuvert. Denne menu er færdiglavet, dog skal tilbehøret lunes/håndteres i køkken, for at opnå den bedste smagsoplevelse. En menu som er nem at anrette på et veldækket bord. Bestil din festmad fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Anbefales til tallerken anretning og ikke til en Buffet.

1 x Forret, 1 x Menu, 1 x Dessert, 1 x Natmad
1 fl. vin pr. kuv.

 

239,00 DKK
Tilpas din ordre

4-RETTER MAD OG VIN TIL FEST UD AF HUSET

Vi har sammensat et rigtigt godt tilbud på et Totalarrangement med 4 retter incl.1 fl. vin pr. kuv. Her kan du vælge en traditionel hovedret samt tilbehør, du kan til dette Totalarrangement selv vælge en smagfuld Forret, samt en lækker Dessert og Natmad til en fantastisk afslutning på en rigtig god fest. 

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Denne menu kræver lidt hjælp i et køkken til lige at lune noget af tilbehøret. Det tager ikke lang tid og der er en vejledning med som guide, man behøver ikke at være uddannet for at håndtere maden. Det er utroligt nemt og ikke ret tidskrævende.

HUSK der er IKKE er returret på uåbnede flasker med intakt etiket i dette tilbud.

Dette menu egner sig til en tallerken anretning, ikke til en buffet. Stegen kan evt. anrettes på fad "the family way", som så sendes rundt ved bordet. 

Vi anbefaler vores totalarrangement til fester som f.eks. en konfirmation, jubilæum, Fødselsdag, gæstemiddag, privat fest eller Bryllupsdag. Hvor du ønsker mindre trafik under spisningen.

Denne 4-retters menu ud af huset kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege og lune noget af tilbehøret. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling - Se mere info her... 

 

1 x Forret / 1 x Menu / 1 x Dessert / 1 x Natmad

1 fl. rød eller hvidvin pr. kuv. (vi anbefaler 1/3 del hvidvin og resten rødvin)

Specifikationer
Gode Råd

4-RETTERS MENU UD AF HUSET TIL FEST MED VIN

Tilbehør kræver kort håndtering i eget køkken for at opnå den bedste smagsoplevelse - se vejledning.

BRUNE KARTOFLER: Såfremt du ikke ønsker at brune de kogte kartofler selv - kan vi gør det for dig. Dog skal dette informeres til vores køkken. Til info er Kartoflerne er kogt og afkølet, og der medfølger smør og sukker.

Du får 1 fl. husets vin pr. kuv. Fordeling af vin bestemmer du selv. Dvs. hvis du bestiller til 30 kuverter kommer der 30 flasker vin med. Her vil man typisk vælge 1/3 hvidvin og 2/3 rødvin. Men du noter bare i bemk. felt ved bestilling hvilken fordeling du ønsker.

Velbekomme!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mad og Vin 239,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102