Indlæser...

Bryllupsbuffet 198,-

2-RETTERS BRYLLUPS BUFFET

Skal I holde bryllupsfest, og mangler i catering til jeres kommende bryllup.

Så se lige her, vi har sammensat et god pris på en 2-retters bryllupsbuffet til kun 198,- pr. kuvert. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg. (norm. pris op til 235,- pr. kuv.). Forret incl. stor buffet med 3 slags hele saftige og møre stege samt 8 slags lækkert tilbehør. Bestil en 2-retters bryllupsbuffet fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Jysk Diner Catering i særklasse! Minimum 10 kuverter.

1 x valgfri Forret, Bryllupsbuffet

Tilbudspris 198,00 DKK Normalpris 235,00 DKK
Tilpas din ordre

CATERING TIL BRYLLUP / 2-RETTERS BRYLLUPS BUFFET

Vi tilbyder en 2-Retters Bryllupsbuffet til kun 198,- pr. kuvert. som en samlet pakkepris (norm. pris op til 235,- pr. kuv. hvis du vælger fra valgfrie buffetretter og forretter) Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Her er der lagt op til at forretten anrettes sammen med bryllups-buffeten. I kan selv vælge at anrettet denne forret på en forrets-tallerken, hvis I gerne vil samle jeres gæster inden de går til den store bryllups buffet. I kan også for en mérpris på kr. 20 pr. kuv. få forretten portionsanrettet på asietter hos os. Så er forretten klar når den kommer. 

Vores udvalg af forret er anrettet portionsvis på fade á ca. 10 kuverter pr. fad. med undtagelse af vores "byg selv" forret.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være en oplevelse at holde en bryllupsfest. Bestil Lækkert Mad til Bryllup her.

Denne bryllups buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal man selv skære de hele stege. På jeres ordrebekræftelse får I en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad man evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: I kan ændre i hele jeres bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden bryllupet - Betaling se mere info her...

  • 1 x valgfri Forret 

  • Incl. hele denne lækre Bryllupsbuffet

Specifikationer
Gode Råd

BUFFET TIL BRYLLUP MAD UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bryllupsbuffet 198,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102