Indlæser...

Kæmpebuffet

KÆMPEBUFFET UD AF HUSET

Skal du holde en stor fest? Så se lige her...

Bestil en kæmpebuffet til dit kommende arrangement, en spændende buffet med mange forskellige retter til den kræsne gæst. Færdiglavet buffet med tilbehør som er anrettet på fade, gør det nemt for dig selv og køb din mad fra vores Diner Transportable mad ud af huset. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Stor Buffet 6 x kød + 6 x tilbehør v/min. 25 kuv.

169,00 DKK
Tilpas din ordre

KÆMPEBUFFET TIL STORE FESTER fra 30 kuverter

Bestil denne lækre KÆMPEBUFFET til din næste fest. Denne buffet egner sig særligt godt til mange mennesker, da der er et store udvalg af stegeretter og tilbehør.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en stor fest. KAN BESTILLES FRA 30 KUVERTER.

Denne Kæmpebuffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • Kæmpebuffet med mange retter 6 x kød + 6 x tilbehør

Specifikationer
Gode Råd

KÆMPEBUFFET UD AF HUSET TIL STORE FESTER

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Denne kæmpebuffet egner sig til mange gæster. Stort udvalg og mange smagsvarianter. Vi bereg. samlet ca. 375 gram kød/stegeretter i råvægt pr. kuv. samt 350-400 gram tilbehør pr. pers.

Jysk Diner siger velbekomme!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kæmpebuffet 169,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102