Indlæser...

Sommertapas 149,-

SOMMERTAPAS UD AF HUSET

Tapas er mange små madretter som bruges som et let hovedmåltid. Tapas er blevet meget populært i de danske hjem, når der skal holdes fest. 

Jysk diner´s Sommertapas er med et udvalg på 9 forskellige tapas retter. Vi har taget udgangspunkt i de mest populære danske tapas retter. Bestil fra vores landsdækkende diner transportable (Lev. fra uge 24 til uge 38) Minimum 10 kuverter. 

VIGTIGT vær opmærksom på at en Tapasbuffet ikke er den samme oplevelse som en stegebuffet. Nævn dette når I byder på Tapasbuffet, at man skal smage 1 af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

9 x sommertapas retter ud af huset

149,00 DKK
Tilpas din ordre

TAPAS UD AF HUSET TIL SOMMERFEST

Tapas er mange små madretter som bruges som et let hovedmåltid. Tapas er blevet meget populært i de danske hjem, når der skal holdes sommerfest. Jysk diner´s Sommertapas er med et udvalg på 9 forskellige tapas retter.

Vi har taget udgangspunkt i de mest populære danske tapas retter. Kun 149 pr. kuv. excl. lev. Bestil sommertapas lige til døren fra jysk diner, catering mad ud af huset. Det skal være let at holde en sommerfest.

Denne sommertapas kommer anrettet på fade og i skåle. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en privat fest.

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • Tapas med alle 9 tapas retter. (Lev. fra uge 24 til uge 38)

Specifikationer
Gode Råd

De fleste TAPAS retter er anrettet i fade klar til bord, dog bages brød færdig i 10 min. lige inden servering. Men er det ikke er muligt, løser vi det efter aftale. se vejledning ved bestilling.

Alt er anrettet på fade med op til 10 stk. pr. fad. Dette gør det nemt for dig at portionsanrettet hvis du ønsker det. Ellers sættes det op som en Tapas Buffet med høflig selvbetjening. SE HVORDAN DU BYGGER ET BUFFETBORD KLIK HER

Husk at fortælle gæsterne om maden I vil servere når I byder velkommen, og fortæl hvordan den serveres som en let TAPAS BUFFET. dvs. 1-2 dele af hver ret x 9 retter. Det anbefales at nogle af retterne serveres på det medfølgende brød.

Suppler evt. med flere tapas retter hvis du ønsker et større udvalg. Du er altid velkomme til at ringe, hvis du har spørgsmål til mængde eller udvalg. Tlf. 70250102.

Afslut evt. med en lækker TAPAS DESSERT efter hovedretten.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sommertapas 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102