Indlæser...

Tapas ud af huset

TAPAS UD AF HUSET

Tapas er små fristende delikatesser der er inspireret fra det spanske køkken, hvor tapas bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et mindre hovedmåltid med mange forskellige små retter.

Tapas er utrolig spændende at spise med de mange små lækre mundfulde af velsmagende retter. Jysk diner´s Tapas Buffet er med 9 forskellige lette retter som tager udgangspunkt i det spanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag.

VIGTIGT vær opmærksom på at en Tapasbuffet ikke er den samme oplevelse som en stegebuffet. Nævn dette når I byder på Tapasbuffet, at man skal smage 1 af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg. Brød kan tilkøbes til denne tapas buffet.

3 x Tapas, 6 x valgfri Tapas

149,00 DKK
Tilpas din ordre

TAPAS BUFFET UD AF HUSET TIL FEST

Tapas ud af huset til alle slags fester, fester som lægger op til en eftermiddag eller aften med mange små lækre tapas retter.

Denne tapas kan bruges som en let buffet til en reception, firmafest, fødselsdag eller hygge med rødvin. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest med TAPAS fra jysk diner.

Denne Tapas buffet kommer anrettet på fade og i skåle. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • Tapas Buffet sammensæt selv de sidste 6 dele

  • Ekstra dele fra kr. 15,- pr. del pr. kuv. 

Specifikationer
Gode Råd

De fleste TAPAS retter er anrettet i fade klar til bord, dog er der meget få retter som vil kræve lidt håndtering for at opnå det bedste resultat. Men når det ikke er muligt, løser vi det efter aftale. se vejledning ved bestilling.

Alt er anrettet på fade med op til 10 stk. pr. fad. Dette gør det nemt for dig at portionsanrettet hvis du ønsker det. Ellers sættes det op som en Tapas Buffet med høflig selvbetjening. SE HVORDAN DU BYGGER ET BUFFETBORD KLIK HER

Husk at fortælle gæsterne om maden I vil servere når I byder velkommen, og fortæl hvordan den serveres som en let TAPAS BUFFET. dvs. 1-2 dele af hver ret x 9 retter. Det anbefales at nogle af retterne serveres med brød. Brød kan tilkøbes til denne tapasbuffet.

Suppler evt. med flere tapas retter hvis du ønsker et større udvalg. Du er altid velkomme til at ringe, hvis du har spørgsmål til mængde eller udvalg. Tlf. 70250102.

Afslut evt. med en lækker TAPAS DESSERT efter hovedretten.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tapas 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102