Indlæser...

PÅSKETAPAS UD AF HUSET

TAPAS UDEFRA TIL PÅSKE

Vi har sammensat en lækker påsketapas med 9 små tapas retter  - 9 lækre anretninger for kun 149,- pr. kuv. ex. lev. og energi tillæg.

Du kan til dette tilbud tilkøbe ekstre retter fra kun kr. 15 pr. kuv. Denne påsketapas er nem at håndtere et sted hvor der ikke er de store køkkenfaciliteter. Den kan serveres direkte på påskebordet. 

VIGTIGT vær opmærksom på at en Tapasbuffet ikke er den samme oplevelse som en stegebuffet. Nævn dette når I byder på Tapasbuffet, at man skal smage 1 af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere.

9 x påsketapas retter

149,00DKK
Tilpas din ordre

TAPAS UD AF HUSET TIL PÅSKE - Leveret lige til døren

Vi har sammensat en lækker påsketapas med 9 små tapas retter  - 9 lækre anretninger for kun 149,- pr. kuv. Du kan til dette tilbud tilkøbe ekstre retter fra kun kr. 15 pr. kuv. Denne påsketapas er nem at håndtere et sted hvor der ikke er de store køkkenfaciliteter. Den kan serveres direkte på påskebordet. Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest med påsketapas.

  • Hele denne lækre PÅSKETAPAS med 9 dele  

 

Specifikationer
Gode Råd

De fleste TAPAS retter er anrettet i fade klar til bord, dog bages brød færdig i 10 min. lige inden servering. Men er det ikke er muligt, løser vi det efter aftale. se vejledning ved bestilling.

Alt er anrettet på fade med op til 10 stk. pr. fad. Dette gør det nemt for dig at portionsanrettet hvis du ønsker det. Ellers sættes det op som en Tapas Buffet med høflig selvbetjening. SE HVORDAN DU BYGGER ET BUFFETBORD KLIK HER

Husk at fortælle gæsterne om maden I vil servere når I byder velkommen, og fortæl hvordan den serveres som en let TAPAS BUFFET. dvs. 1-2 dele af hver ret x 9 retter.

Suppler evt. med flere tapas retter hvis du ønsker et større udvalg. Du er altid velkomme til at ringe, hvis du har spørgsmål til mængde eller udvalg. Tlf. 70250102.

Afslut evt. med en lækker TAPAS DESSERT efter hovedretten.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tapas til påske 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102