Indlæser...

PÅSKEBUFFET UD AF HUSET 2024

PÅSKEFROKOST BUFFET UD AF HUSET

Byd dine gæster på en varieret og smagfuld Påskebuffet med forret, 3 x stege og 4 x tilbehør.

En Påskebuffet med en færdiglavet forret, gennemstegte saftige hele stege samt hjemmelavet kartoffel/salat tilbehør, anrettet på hvidt porcelæn og i glasskåle. Påskemad for kun 135,- kr. pr. kuv. ex. lev. Så nemt kan det gøres, let med gæster i påsken. Prisen er excl. levering og energi tillæg.
Bestil vores påskebuffet til din påskefest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter.

1 x Forret + 1 x Påskebuffet

135,00DKK
Tilpas din ordre

PÅSKEMAD TIL PÅSKEFEST - 2 RETTERS PÅSKEBUFFET ud af huset

Bestil levering lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Det skal være let at holde en fest i påsken. Vores Påskebuffet er med et godt og varieret udvalg. 

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102. Prisen for en ændring beløber sig typisk fra en 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Tilbud: Du kan også suppler med en dejlig hjemmelavet sauce, sød dessert eller suppe til natmad så slipper du for besværet med at lave det selv, se ovenstående tilbud.

Denne påskebuffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør, dessert eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her... 

  • 1 x Forret incl. Påskebuffet (3 x stege incl. 4 x tilbehør)

Specifikationer
Gode Råd

PÅSKEBUFFET UD AF HUSET TIL PÅSKE

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til påskefest her... 

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Påskebuffet 135,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102