Indlæser...

Spansk inspireret TAPAS MENU ud af huset

SPANSK TAPAS UD AF HUSET

Vores Spansk inspireret Tapas buffet er mange små fristende delikatesser. Tapas stammer fra det spanske køkken hvor det bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et mindre hovedmåltid. 

Tapas er utrolig spændende at spise af velsmagende små tapas retter. Jysk diner´s Spansk Tapas Buffet er med 9 forskellige lette tapas retter som tager udgangspunkt i det spanske køkken. Bestil din Tapas til en spansk temafest fra vores Diner Transportable mad ud af huset. 

VIGTIGT vær opmærksom på at en Spansk Tapasbuffet ikke er den samme oplevelse som en stegebuffet. Nævn dette når I byder på Tapasbuffet, at man skal smage 1 af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

9 stk. små lette Spansk inspireret Tapas

149,00 DKK
Tilpas din ordre

SPANSK TAPAS UD AF HUSET TIL FEST

Bestil en Spansk Tapas som tager udgangspunkt i det spanske køkken med små fristende delikatesser. Køb din Tapas buffet her, vi anbefaler denne lækre spanske tapas menu til en spansk temafest, fødselsdag eller reception. 

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest med tapas på menukortet.

Denne Spansk inspireret tapas buffet kommer anrettet på fade og i skåle. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser.

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • Spansk Tapas Buffet m/9 dele 

Specifikationer
Gode Råd

De fleste TAPAS retter er anrettet i fade klar til bord, dog bages brød færdig i 10 min. lige inden servering. Men er det ikke er muligt, løser vi det efter aftale. se vejledning ved bestilling.

Alt er anrettet på fade med op til 10 stk. pr. fad. Dette gør det nemt for dig at portionsanrettet hvis du ønsker det. Ellers sættes det op som en Tapas Buffet med høflig selvbetjening. SE HVORDAN DU BYGGER ET BUFFETBORD KLIK HER

Husk at fortælle gæsterne om maden I vil servere når I byder velkommen, og fortæl hvordan den serveres som en let TAPAS BUFFET. dvs. 1-2 dele af hver ret x 9 retter. Det anbefales at nogle af retterne serveres på det medfølgende brød.

Suppler evt. med flere tapas retter hvis du ønsker et større udvalg. Du er altid velkomme til at ringe, hvis du har spørgsmål til mængde eller udvalg. Tlf. 70250102.

Afslut evt. med en lækker TAPAS DESSERT efter hovedretten.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Spansk Tapas 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102