Indlæser...
BETALING

BETALING - Hvornår og Hvordan

MOBILE PAY - DANKORT - FIK - EAN - KONTANT - BANKOVERFØRSEL 
VIGTIGT !!!!   HUSK ORDRENR. VED BETALING 

Din ordre annulleres IKKE ved manglende betaling. Hvis du ønsker at annuller din ordre skal du sende en mail på info@jysk-diner.dk. Så modtager du en bekræftelse på din annullering.

BETALINGSLINK

Vi sender et betalingslink via email, hvor du har mulighed for at betale med DANKORT, VISA eller masterCard.

 

  DANKORT

 

NETBANK

Når du har afgivet din bestilling, sender vi dig en email med en ordrebekræftelse og en faktura med en +71 betalingsidentifikation. Her kan du overføre din indbetaling senest 3-4 hverdage inden festen.

DANKORT

Det er muligt at betale med Dankort over telefonen ved henvendelse til vores salgskontor på tlf. 70250102 oplys venligst 3-4 dage før, hvis du vil benytte denne betalingsform. 

MobilePay

Det er muligt at betale med MobilePay. Henvis venligst til dit kunde- eller ordrenummer ved overførslen. Oplys venligst 3-4 dage før, hvis du vil benytte denne betalingsform.


Betaling af ordre - MobilePay (vi sender et sikkert betalingslink) skriv info@jysk-diner oplys ordre nr. eller ring Tlf. 70250102


KONTANT

Der kan afregnes med kontanter til chaufføren på festdagen. Dette aftales inden festen med vores kontorpersonale.

EAN (kun offentlige institutioner)

Offentlige institutioner kan betale med EAN-nummer. Nummeret og institutionens navn skal oplyses ved institutionskøb. Der vil være et administrationstillæg på kr. 49,- pr. EAN faktura.

MANGLENDE BETALING

Ved manglende indbetaling annulleres din ordre ikke automatisk. Din ordre skal annulleres ved kontakt til vores salgspersonale på tlf. 70 25 01 02 eller på info@jysk-diner.dk  (husk du modtager en kvt. pr. mail ved annullering). Din bestilling er bindende fra de sidste 8 dage inden leveringsdatoen. Hvis du laver en bestilling inden for de 8 dage før leveringsdatoen, er din ordre bindende ved modtagelsen. 

TILBAGEBETALING

Er der indbetalt for højt et beløb til bestillingen, tillægges der et gebyr på kr. 25,- ved bankoverførsel af det overskydende beløb. 

 

INFORMATION OMKRING BETALING 

Du har mulighed for at ændre i kuvert-antallet og i menuen helt op til 8 dage før festen. Den endelige pris justeres herefter.

Hvis du ikke har ændringer til din bestilling, betaler du bare 3-4 hverdage inden festen, eller afregner senest til chaufføren på festdagen.

Hvis du laver ændringer i din bestilling, sender vi en ny ordrebekræftelse. Alle betalinger er i DKK.

Du modtager ikke en mail når vi modtager din betaling.

Men hvis vi ikke kan se din betaling inden festen, kontakter vi dig via mail eller pr. telefon, hvor vi aftaler en betalingsmetode. Dog afregner du senest når vi kommer med maden. Så selv hvis der er sket en fejl med din betaling, kommer vi med maden.

Vi sender ikke en bekræftelse på din betaling - hvis du er i tvivl om det er modtaget hos os, kan du skrive på info@jysk-diner.dk.

 

BETALING

- Senest 4 hverdage inden festen

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102