Indlæser...
Jysk Diner

Jysk Diner

JYSK DINER - MAD UD AF HUSET - DINER TRANSPORTABLE 
God smag, God kvalitet og Gode tilbud! 

Jysk Diner har mange års erfaring med Diner Transportable, mad ud af huset og catering til private fester i hele landet.

Jysk Diner - Landsdækkende diner transportable:

Jysk Diner startede i 2003 med hovedkontor v/ Århus. Jysk Diner er vokset siden da, og leverer nu mad til private fester i hele Danmark fra køkkener rundt i landet. I 2006 åbnede vi en afdeling på Sjælland. Vi bringer festmad ud i hele Jylland, på Fyn og på hele Sjælland.

 

God smag: 

Maden er lavet af professionelt og faguddannet personale. Personalet ved Jysk Diner arbejder kun med de bedste råvarer og har mange års erfaring inden for diner transportable og mad ud af huset. Vi laver alle vores dressinger og saucer fra bunden efter traditionelle, populære danske opskrifter. Og det kan du smage.

Vores stege er af særlig god kvalitet til prisen, noget som du kan smage og noget som vores andre kunder har rost os meget for.  

Vores mål er at du og dine gæster får en rigtig god oplevelse, med mad fra vores Diner Transportable til en rigtig god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det skal være nemt med mad fra jysk diner, derfor har vi anrettet de fleste retter i pænt porcelæn lige til at sætte på bordet. Vores kokke sørger for at kvaliteten er i højsædet, så både du og dine gæster får en gastronomisk oplevelse hver gang.

 

God kvalitet og gode tilbud:

Du tænker måske at det lyder for billigt, og er måske bange for at det afspejler sig i den kvalitet af råvarer vi arbejder med. Men i denne situation er det ikke tilfældet. Vores Indkøbsafdeling sørger nemlig for at købe råvarer i en rigtig høj kvalitet, til alle de centrale køkkener rundt i landet og den rabatfordel vi opnår ved dette, har vi valgt at du skal have fordel af.

 

Vi bringer maden til dig og dine gæster fra vores Landsdækkende Diner Transportable.

Bestil festmaden leveret lige til døren. Vores professionelle transportprogram sikrer dig en hurtig levering fra vores centrale køkkener og frem til dig til en rigtig god pris. Vi afhenter selv gratis den lånte service, og termokasser efter festen, så det bliver så nemt for dig, som det er muligt med mad fra vores Diner Transportable.

Vores store succes med mad ud af huset bygger på de mange anbefalinger fra vores tilfredse kunder, som har sat stor pris på vores rigtig gode service, kvalitet og priser.

 

Bestil mad ud af huset her...

Se vores menukort og se de mange valgmuligheder på buffet og menuer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102