Indlæser...

Amerikansk Buffet

AMERIKANSK BUFFET UD AF HUSET

Skal du holde en Amerikansk temafest, og skal du bruge mad udefra?

Så se lige her, en lækker Amerikansk Buffet med et stort udvalg af de amerikanske inspireret mad retter. En lækker Amerikansk Buffet der sender tankerne på ferie i det Amerikanske køkken. En Amerikansk Buffet med mange forskellige buffet retter til en super god pris. 

Jysk diner´s Amerikansk Buffet er med 11 forskellige retter som tager udgangspunkt i en Amerikansk temafest. Bestil mad til jeres Amerikansk temafest fra vores landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

11 x Amerikans buffet menu retter

179,00 DKK
Tilpas din ordre

AMERIKANSK BUFFET UD AF HUSET

Bestil en lækker Amerikansk Buffet med et stort udvalg af de amerikanske inspireret mad retter. En lækker Amerikansk Buffet der henleder tankerne til det amerikanske køkken. En Amerikansk Buffet til en super god pris. 

Jysk diner´s Amerikansk Buffet er med 11 forskellige retter som tager udgangspunkt i det Amerikansk køkken. 

Bestil levering lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Det skal være let at holde en fest. Vores Amerikansk buffet er til dig som vil byde gæsterne på lidt mere variation, lidt flere oplevelser, lidt mere smag - også til fest, når det skal være nemt.

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102 som typisk beløber sig op til 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Denne Amerikansk buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

11 x Amerikansk Buffet retter

Specifikationer
Gode Råd

AMERIKANSK BUFFET UD AF HUSET TIL PRIVATE FESTER

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Du kan evt. tilkøbe flere slags dessert og anrette den som en dessertbuffet.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Amerikansk Buffet 179,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102