Indlæser...

80er mad ud af huset

MAD TIL DISCO TEMAFEST UD AF HUSET 

Skal du holde Discofest eller 80er fest, og vil du bestille mad ud af huset?

Så kan jeg anbefale dig denne 2-Retters 80er Middag med en traditionel 80er hovedret samt tilbehør, du kan til denne 80er Menu få en smagfuld Forret. Bestil mad til 80er fest eller bare til en dejlig aften med gæster fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 20 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

1 x valgfri Forret, 1 x Hovedret

Tilbudspris 129,00 DKK Normalpris 146,00 DKK
Tilpas din ordre

80ER FEST - RETROMAD FRA 80'ERNE UD AF HUSET

Bestil 80er mad lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en 80er fest. 

Mange skønne retter blev flittigt serveret til fester i 80érne, og den mest populære forret var ofte rejecocktail med rød dressing. Hovedretten kunne bestå af Cuvettesteg med bagt kartoffel. Hos Jysk diner har vi sammensat nedenstående forslag som kan henlede tankerne til de glade 80ér. velbekomme!

Så Klæd dig i pangfarver eller punker tøj som i 80'erne med mange smykker og det kreppet hår, tag gymnastikskoende på og slut af med de smarte benvarmere. Så er der dømt 80er fest. Bestil rigtig 80er mad til din 80erfest. Køb denne 80er menu med de kendte retro retter, der alle hittede i 80'erne. 

Denne hovedret egner sig til en tallerken anretning, ikke til en buffet. Stegen kan evt. anrettes på fad "the family way", som så sendes rundt ved bordet. 

Denne 80er menu ud af huset kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling - Se mere info her... 

1 x Forret 
1 x 80er Fest Menu (Hovedret hertil tilbehør)

Specifikationer
Gode Råd

80ER FEST MAD UD AF HUSET TIL TEMAFEST

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:80er menu 129,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102