Indlæser...

Hverdagsmad ud af huset

AFTENMÅLTID UD AF HUSET

Skal du holde en sammenkomst med aftensmad, og vil du bestille maden udefra?

Så kan jeg anbefale denne menu til et aftenmåltid til f.eks. en gæstemiddag, møde i den lokale forening eller mindre uformel fødselsdag. Bestil en traditionel menu med hverdagsmad til den kræsne gæst eller den uformelle fest middag. Bestil mad til fest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

1 x valgfri Hovedret

109,00 DKK
Tilpas din ordre

AFTENMENU UD AF HUSET TIL GÆSTER

Vi har sammensat et rigtigt godt tilbud på en hverdags menu til gæster. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest. Minimum 10 kuverter.

Denne hovedret egner sig til en tallerken anretning, ikke til en buffet. Stegen kan evt. anrettes på fad "the family way", som så sendes rundt ved bordet. 

Vi anbefaler denne menu ud af huset til gæstemiddag, privat fest eller uformel fødselsdagsfest. Hvor du ønsker mindre trafik under spisningen.

Denne hverdags menu ud af huset kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling - Se mere info her... 

1 x valgfri Gæste Menu (Hovedret hertil tilbehør) 

Specifikationer
Gode Råd

HVERDAGS MENU UD AF HUSET TIL GÆSTER

Denne menu egner sig ikke til en buffet. Denne menu er egnet til tallerken anretning.

Velbekomme!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aften Menu 109,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102