Indlæser...

Fastelavns Buffet ud af huset

FASTELAVN TEMAFEST - MAD UD AF HUSET

Skal du holde fastelavn og vil du også gerne forkæle de voksne med noget lækkert mad?

Bestil en rigtig lækker fastelavns Buffet med mange forskellige retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris. Få en børnevenlig fastelavns Buffet fra Jysk Diner og forkæl dine gæster. Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Perfekt til dig som elsker lækkert mad til temafester. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Fastelavns Buffet

Tilbudspris 115,00 DKK Normalpris 126,00 DKK
Tilpas din ordre

FASTELAVN TEMAFEST - MAD UD AF HUSET

Bestil en rigtig lækker Buffet til din kommende fastelavnsfest. En buffet som du med dit eget pynt nemt kan anrettes, f.eks. i en sjov figur af en åben skjorte og et par gamle bukser til en fastelavnsfest. En børnevenlig fastelavns Buffet til private fester. Minimum 10 kuverter.

Bestil levering lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Det skal være let at holde en fastelavns fest. Vores fastelavns buffet er til dig som vil byde gæsterne på lidt mere variation, lidt flere oplevelser, lidt mere smag - også til fastelavns fest, når det skal være nemt. Så bliver det også en fest for de voksne.

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102 som typisk beløber sig op til 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Denne fastelavns buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

Fastelavnsfest mad

 

Specifikationer
Gode Råd

MAD UD AF HUSET TIL FASTELAVN

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fastelavn Buffet 115,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102