Indlæser...

Mexikansk Buffet 165,-

MEXIKANSK BUFFET UD AF HUSET

En spicy buffet med et stor udvalg af de klassiske mexikanske favorit retter. En lækker buffet der sender tankerne på ferie. En rigtig lækker Mexikansk Buffet med mange forskellige eksotiske retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris.

Jysk diner´s Mexikansk Buffet er med 10 forskellige retter som tager udgangspunkt i det Mexikanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag. Bestil mad til jeres temafest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Mexikansk Buffet til fest

165,00 DKK
Tilpas din ordre

MEXIKANSK MAD UD AF HUSET

Mexikansk Buffet med mange forskellige eksotiske retter. Der er noget for enhver smag til en super god pris. Jysk diner´s Mexikansk Buffet er med 10 forskellige retter som tager udgangspunkt i det Mexikanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag. Du får de mexicanske specialiteter som nacho, salsa, jalapeños samt de traditionelle mexikansk pandekager med chili con carne. En rigtig fin mexikansk buffet som egner sig godt til en Mexico temafest. 

Bestil levering lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Det skal være let at holde en fest. Vores Mexikansk buffet er til dig som vil byde gæsterne på lidt mere variation, lidt flere oplevelser, lidt mere smag - også til fest, når det skal være nemt.

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102 som typisk beløber sig op til 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Denne Mexikansk buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

  • Smagfuld Mexikansk Buffet

Specifikationer
Gode Råd

Alle retterne er færdiglavet, men kræver en kort og nem håndtering i et køkken, dette er for at opnå den bedste smagsoplevelse inden servering. Se vejledning ved bestilling.

Brød, chips varmes i egen ovn i 5-10 min. Ris lunes i egen gryde. Stegene kommer i termokasse som hele stege, skæres i skiver lige inden servering eller lav et "skær-løs-bord" med stegeretterne.

Såfremt du ikke har adgang til køkkenfaciliteteer, finder vi en løsning på dette.

 

Velbekomme!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mexikansk Buffet 165,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102