Indlæser...

EVENT Buffet 109,-

GOD BUFFET TIL STORE FESTER 

Skal du bestille mad til et større arrangement ud fra et mindre Budget, uden at gå på kompromis med mængden eller kvaliteten?

Så kan jeg anbefale denne Event Buffet, som indeholder hele stege og tilbehørsretter, der egner sig godt til de større arrangementer. Der er noget for enhver smag og det er vores mest populære buffet retter, de fleste kan lide og kender. Vi har i årevis haft stor succes med denne sammensætning og varriant til større arrangementer. Bestil mad ud af huset fra vores Landsdækkende diner transportable. Prisen er oplyst excl. levering og energitillæg.

1 x Stor Event Buffet v/min. 100 kuverter

Tilbudspris 109,00DKK Normalpris 136,00DKK
Tilpas din ordre

MAD TIL STORE EVENT MED MANGE MENNESKER

Vi har sammensat en God Event Buffet til en rigtig fordelagtig pris, som er sammensat med buffetretter der egner sig godt til de større arrangementer. 

Denne Event Buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn. Vi tilpasser gerne ud fra fra dit arrangement, hvis der er noget du ikke har mulighed for selv.

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden dit Event - Betaling se mere info her...

Specifikationer
Gode Råd

EVENT BUFFET UD AF HUSET TIL STORE FESTER

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:EVENT Buffet 109,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102