Indlæser...

LUXUSBUFFET BARNEDÅB

LUKSUS BARNEDÅBS BUFFET UD AF HUSET

Perfekt til barnedåb. Vil du byde dine gæster på en luksusbuffet til jeres barnedåbsfest?

Så kan denne 2-retters Luksus barnedåbsbuffet måske lige være noget for dig. Vi har tilbud på denne luksus barnedåbsbuffet, hvor du både får forret samt en Luksusbuffet. Bestil din Luksus Barnedåbsbuffet fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg

1 x valgfri Forret, Incl. Luksus Barnedåbs Buffet

Tilbudspris 179,00 DKK Normalpris 206,00 DKK
Tilpas din ordre

Luksusbuffet ud af huset til barnedåb

Bestil vores 2-retters Luksus Barnedåbsbuffet. Den er perfekt til den store barnedåbsfest. En luksus forret til at samle gæsterne, derefter bydes der på en buffet med et hav af smagfulde livretter og gode stege. 

Vi anbefaler denne Luksusbuffet til Barnedåb og navnefest. Se vores tilbud på dessert til kun 25,- pr. kuv. Jysk Diner leverer mad ud af huset i hele Danmark og afhenter selv fade og skåle efter festen, det er da nemt? Ikk´

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102. Prisen for en ændring beløber sig typisk fra en 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Denne buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

Ønsker du ekstra tilbehør, dessert eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her... 

  • 1 x valgfri Forret

  • Incl.  Luksus Barnedåbsbuffet (3 x Stege og 5 x Tilbehør)

Specifikationer
Gode Råd

LUKSUSBUFFET TIL BARNEDÅB UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barnedåb Buffet 179,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102