Indlæser...

Barnedåbsbuffet 135,-

MAD TIL BARNEDÅB UD AF HUSET

Skal du holde barnedåb, og vil du gerne serverer Buffet til familien.

Hvis du holder barnedåben hjemme eller i lånte lokaler, kan vi gøre dagen nemmere for jer. Slip for alle forberedelserne omkring maden, det er billigere og nemmere end du tror.  Vi har sammensat et tilbud på en 2-retters Barnedåbsbuffet med mere smag. Bestil Mad til jeres barnedåb fra vores landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

1 x valgfri Forret, Incl. Barnedåbs Buffet

Tilbudspris 135,00 DKK Normalpris 163,00 DKK
Tilpas din ordre

BARNEDÅBS BUFFET UD AF HUSET

Perfekt til en dåbsfest. Byd gæsterne velkommen med en flot forret til at samle gæsterne, og inviter derefter på en lækker buffet bestående af veltilberedte stege og delikat tilbehør. Slut evt. dagen af med dessert, se tilbud.

Bestil levering lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Det skal være let at holde en barnedåb. Vores 2-Retters Barnedåbsbuffet er med 3 forskellige slags hele stege samt 4 slags tilbehør, du kan til denne Barnedåbs Buffet selv vælge en smagfuld forret. 

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102. Prisen for en ændring beløber sig typisk fra en 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Tilbud: Du kan også suppler med en dejlig hjemmelavet sauce, sød dessert eller suppe til natmad så slipper du for besværet med at lave det selv, se ovenstående tilbud.

Denne buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

Ønsker du ekstra tilbehør, dessert eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her... 

  • 1 x valgfri Forret 

  • Incl. hele denne smagfulde Barnedåbs Buffet.

Specifikationer
Gode Råd

BUFFET TIL BARNEDÅB UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barnedåbsbuffet 135,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102