Indlæser...

Frokostbord 139,-

DANSK FROKOST UD AF HUSET

Du kan her bestille en rigtig lækkert Dansk frokostanretning. Du kan vælge frit mellem alle vores traditionelle frokostretter dog minimum 7 forskellige retter. Vores frokostretter er anrette i skåle og på fade, klar til et veldækket bord, der er kun meget få forberedelser, som gør det nemt at samle både familie og venner til en rigtig hyggelig dansk frokost. Perfekt til en frokostbuffet i det private eller i lejede lokaler. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

2 x Fisk, 2 x pålæg, 2 x Lunt, 1 x Dessert

139,00 DKK
Tilpas din ordre

FROKOST UD AF HUSET

Du kan her bestille en rigtig lækkert Dansk frokost. Du kan vælge frit mellem alle vores traditionelle frokostretter dog minimum 7 forskellige retter. 

Vores frokostretter er anrette i skåle og på fade, klar til et veldækket bord, der er kun meget få forberedelser, som gør det nemt at samle både familie og venner til en rigtig hyggelig dansk frokost. 

Frokostbordet leveres uden brød og smør, men kan bestilles til kun kr. 15,- pr. kuv. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest.

Denne Frokost kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

Vælg 2 x Fisk/forretter - 2 x Pålægsfade - 2 x valgfrie Lune retter - 1 x Dessert

Ønskes større sortiment tillægges pr. del kr. 15,-   

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Frokostbord 139,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102