Indlæser...

Mad ud af huset til havefest

GARDEN PARTY BUFFET + DESSERT

Gør det nemt for dig selv og slip for besværet med alle indkøb og de mange timers madlavning. Bestil maden udefra, og nyd den alt for korte sommer i selskab med dine gæster. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg. Min. 10 kuverter.

Bestil en buffet leveret lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vi henter selv fade og skåle efter festen, så det bliver nemt for dig som værtinde/vært.

Buffet med 3 slags hele stege og 4 slags tilbehør. 
1 x sommerdessert

Tilbudspris 129,00 DKK Normalpris 147,00 DKK
Tilpas din ordre

MAD TIL HAVEFEST - VEJFEST - SOMMERFEST

Skal du holde fest og skal du bruge mad til en havefest eller Vejfest. Gør det nemt for dig selv og slip for besværet, og en situation med at grillen ikke lige er klar, når alt tilbehøret er blevet færdig. Nyd at I kan spise maden på samme tid, lad grillen få en pause og hyg om dine gæster i den danske "sommervarme". Her er du ikke afhængig af vejrets små luner. Det er jo også et stort arbejde at lave mad til mange mennesker på en gang.

Bestil din mad hos jysk diner, så du kan slappe af og nyde festen. Inviterer så mange du vil, uden at tænke på alt det arbejde der følger med. God sommerfest! Levering i hele juni, juli og august 2024.

GARDENPARTY - NEM BUFFET TIL HAVEFEST UD AF HUSET FRA MIN. 10 KUVERTER.

Denne HaveBuffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.  

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden havefesten - Betaling se mere info her...  

  • 1 x Buffet med 3 x hele stege og 4 x tilbehør.

  • 1 x sommerdessert

Specifikationer
Gode Råd

HAVEFEST BUFFET UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Buffet til Havefest 129,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102