Indlæser...

Hawaii Buffet

HAWAII BUFFET UD AF HUSET

Skal du bruge mad til en Hawaii fest eller et Beach Party?

Vi har sammensat en rigtig lækker Hawaii Buffet med mange forskellige eksotiske retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris. Jysk diner´s Hawaii inspireret Buffet er med 11 forskellige retter som tager udgangspunkt i det eksotiske køkken fra de varme himmelstrøg, dog med hensyn til de danske ganer og smag. Bestil en Hawaii Buffet fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Perfekt til temafest. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg

11 x Hawaii buffet retter

179,00 DKK
Tilpas din ordre

HAWAII BUFFET - MAD UD AF HUSET TIL TEMAFEST

Bestil en Hawaii Buffet til din temafest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset, og henled tankerne på den eksotiske og varme stemning under palmernes skygge. Perfekt til en Hawaii temafest eller et Beach Party.

Det skal være let at holde en temafest. Vores Hawaii buffet er til dig som vil byde gæsterne på lidt mere variation, lidt flere oplevelser, lidt mere smag - også til temafest, når det skal være nemt.

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102 som typisk beløber sig op til 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Denne Hawaii buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

11 x Hawaii buffet retter 

Specifikationer
Gode Råd

HAWAII MENU UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hawaii Buffet 179,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102