Indlæser...
Festlokaler

Festlokaler

Festlokaler - Sambejdspartner

Vi arbejder på samarbejdsaftaler med lokale forsamlingshuse, selskabslokaler og beboerhuse. Se lokaler/forsamlingshuse under nedenstående områder.

 

Opnå besparelser med jysk diner & leje af lokale festlokaler.

Vores gode samarbejde mellem forsamlingshuse, beboerhuse og jysk diner, gør at du som forbruger vil kunne danne dig et større økonomisk overblik over den samlede udgift til lokaler og mad.

Årsagen til at mange vælger denne "gør det næsten ikke selv" løsning, er for at selv kunne stå for indkøb af drikkevarer, øl, vin, vand. m.m. og samlet opnå en stor besparelse, frem for at vælge en kro eller restaurant med all inklusive.

Det er jo desværre ikke alle som kan huse over 25 personer til bespisning i den private bolig. Så når der skal holdes fest, kan de få brug for at kunne finde andre alternativer til festlokaler.

For at du kan danne dig et samlet overblik over de ting, du skal bruge til en fest, kan du bruge vores HUSKELISTE. Det kan umiddelbart virke uoverskueligt, men når festlokalet og maden er på plads, så er resten til at overskue, da de fleste festlokaler har alt i udstyr med borde, stole, service m.m.

 

Festmad ud af huset

Se udvalg af mad ud af huset, her vil du også opnå store besparelser, her får du en rigtig høj kvalitet til prisen. Færdig lavet festmad leveret lige til døren lavet af rigtige kokke, slagtere og smørrebrødsjomfruer. Rigtig godt og smagfuldt festmad som alle kan lide. Store buffeter med et spændende udvalg af stege og tilbehørsretter.

Serveringspersonale

Nogle vil så sige, hvad med servering, opvask, køkkenhjælp, hvis man ikke selv gider at stå med det hele?

Her vil mit svare så være. Det kan skaffes via venner, bekendte, facebook, vikarfirma, evt. sætte en seddel op i den lokale forening. Min erfaring er at der går mange rundt, der gerne vil tjene lidt ekstra. Håndteringen af maden kræver ikke en faglært i et køkken, da maden er færdiglavet og anrettet i fade og skåle. Dog skal stegen skæres i skiver og anrettes på fade. Til en buffet er det jo høflig selvbetjening, så det kræver ikke så mange hjælpere.

Jeg mener at 3 hjælpere godt vil kunne løfte en serveringsopgave op til 60 personer hvor de både tager af bordet ml. retterne og betjener opvaskemaskinen ude i køkkenet.

 

Selskabslokaler i dit område

 

Festlokaler i området Jylland (klik her)

 

Festlokaler på Fyn (klik her)

 

Festlokaler på Sjælland (klik her)

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. -9% Luksus Buffet ud af huset til fest jysk diner tlf. 70250102 mørbrad
  Luksus Buffet 149,-
  Tilbudspris 149,00 DKK Normalpris 164,00 DKK
 2. -17% Party Buffet ud af huset til fester fra 10 kuverter jysk diner tlf. 70250102
  Party Buffet 109,-
  Bedømmelse:
  100%
  Tilbudspris 109,00 DKK Normalpris 132,00 DKK
 3. -11% VIP Buffet Forret ud af huset jysk diner tlf. 70250102
  VIP Buffet 199,-
  Tilbudspris 199,00 DKK Normalpris 225,00 DKK

3 varer

pr. side
Faldende orden

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102