Indlæser...

Party Buffet 109,-

BUFFET UD AF HUSET 

Byd dine gæster på en varieret og smagfuld Party Buffet med 3 x stege og 4 x tilbehør. 

En Buffet med en færdiglavet forret, gennemstegte saftige hele stege samt hjemmelavet kartoffel/salat tilbehør, anrettet på hvidt porcelæn og i glasskåle. Party fest mad for kun 109,- kr. pr. kuv. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg. Så let kan det gøres, nemt med gæster. Min. 15 kuv.
Bestil Buffet til din fest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Book nu og betal senere.

Party Buffet

Tilbudspris 109,00 DKK Normalpris 123,00 DKK
Tilpas din ordre

PARTYMAD TIL FEST - PARTY BUFFET

Bestil levering lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Det skal være let at holde en fest. Vores Party Buffet er med et godt og varieret udvalg. En buffet med 3 hele stege og tilhørende salat og kartoffel tilbehør. Vi anbefaler denne ”Party buffet” til fest f.eks. en Barnedåb, Fødselsdag fest eller Bryllupsdag.

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. Se evt. udvalg her... Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102. Prisen for en ændring beløber sig typisk fra en 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Tilbud: Du kan også suppler med en dejlig hjemmelavet sauce, sød dessert eller suppe til natmad så slipper du for besværet med at lave det selv, se ovenstående tilbud.

Denne buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

Ønsker du ekstra tilbehør, dessert eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her... 

  • Party buffet (3 x stege incl. 4 x tilbehør)

Specifikationer
Gode Råd

PARTY BUFFET UD AF HUSET TIL FEST

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Såfremt du vælger vores populær tarteletter, skal du være opmærksom på, at det skal lunes og samles i eget køkken inden servering. Det er for at vi undgår tarteletskallerne blive bløde under transporten. Såfremt det ikke er muligt, anbefaler vi en af vores andre forretter.

Find inspiration til fest her... 

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Party Buffet 109,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102