Indlæser...

Maj Buffet 135,-

MAJ BUFFET UD AF HUSET

Bestil vores Maj Buffet til fester i Maj 2024, en spændende buffet som indeholder 3 x hele stege retter og 4 x færdiglavet tilbehør.

Så nyd den kommende fest og lad jysk diner hjælpe dig med maden, så du kan slappe af og koncentrere dig om alle de andre ting.

Suppler evt. med 1 eller 2 af nedenstående tilbud og lav din egen forretsbuffet, eller sæt en ret med fisk på buffeten. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Buffet i Maj (kun til lev. i maj)

Tilbudspris 135,00 DKK Normalpris 143,00 DKK
Tilpas din ordre

MAJ BUFFET UD AF HUSET

Vores Chef kok har sammensat en Buffet med hele stege til fester i maj, en buffet til kr. 135,- pr. kuv. Spændende buffet med 3 x stegeretter og 4 slags tilbehør.

Så nyd den kommende fest og lad jysk diner hjælpe dig med maden, så du kan slappe af og slippe for alle de indkøb samt madlavning over flere dage.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest.

Denne Maj Buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.  

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

Hele denne lækre Maj Buffet (kun til lev. i maj)

Specifikationer
Gode Råd

Maj Tilbud - MAD UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Maj Buffet 135,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102