Indlæser...

Tapas og Buffet 149,-

TAPAS og BUFFET 

Vi har mixed små tapas retter og stege-buffet retter. Tapas er ofte mange små delikatesser som sammensættes til en hovedret. Vi har i dette tilbud valgt at blande både tapas og buffet, da mængden af mad er større end den traditionelle tapas.

Du får samtidigt med denne buffet et spændende udvalg af små velsmagende tapas retter. Jysk diner´s Buffet & Tapas er med 11 forskellige lette retter som tager udgangspunkt i det spanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag.

Vi anbefaler denne til eks. bryllups-reception, fødselsdag eller barnedåbsfest. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

11 x buffet & tapas retter

149,00 DKK
Tilpas din ordre

TAPAS OG BUFFET 

Tapas er små fristende delikatesser der sættes sammen til et hovedmåltid med mange forskellige retter. Vi har mixed tapas og en alm. buffet for at blande de 2 buffeter, så buffetretter fra det danske køkken samt de mere eksotiste retter tilsammen udgør en ny og spændende buffet. Minimum 10 kuverter.

Jysk diner´s Buffet & Tapas er med 11 forskellige lette retter som tager udgangspunkt i det spanske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag. Se TILBUD PÅ DESSERT for kun kr. 20,- pr. kuv. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest.

  • Buffet & Tapas 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tapas og Buffet 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102