Indlæser...

MULTI BUFFET UD AF HUSET

MULTIBUFFET UD AF HUSET

Overrask dine gæster med en fuldent buffet. Bestil denne skønne Multibuffet med hele 13 buffet retter. En multibuffet med et stort udvalg af de klassiske favorit buffetretter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

En nem og STOR buffet til en festlig sammenkomst. En buffet med noget for enhver smag til en super god pris. Du kan få 4 forskellige slags kød og 9 spændende tilbehørsretter. Nem Mad med årstidens råvarer. Bestil mad ud af huset fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Vi tilbyder ikke ændringer i dette buffet tilbud, men anbefaler du tilkøber ekstra retter hvis du ønsker et andet udvalg.

Multibuffet med 13 slags Buffet retter 

149,00 DKK
Tilpas din ordre

MULTIBUFFET- 13 BUFFET RETTER

En multibuffet som vil overraske dine gæster, en buffet som i sin enkelthed bare er STOR, en buffet med et udvalg af sprudlende mad retter. Nem mad med årstidens råvarer. Overrask dine gæster med en fuldendt buffet. 4 slags Stege til en overdådig StegeBuffet, samt 9 slags Tilbehør.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en privat fest eller et virksomhedsarrangement.

Denne Multibuffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

Ønsker du forret, dessert eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen – Betaling se mere info her...

 

Mulitbuffet med hele 13 buffet retter

Specifikationer
Gode Råd

MULTI BUFFET UD AF HUSET TIL FEST

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Multibuffet 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102