Indlæser...

selskabs buffet

FESTARRANGEMENT UD AF HUSET 

Skal du bruge mad til et helaftensarrangement, så kan jeg anbefale denne 4-retters selskabsbuffet. 

En skøn selskabsbuffet med gode variationer. Du kan vælge en forret som er portionsanrettet eller en forret som er anrettet på fad der serveres sammen med buffeten. Vores søde desserter, er enten portionsanrettet eller anrettet på fad, så vælge den dessert som passer til dit arrangement. Vælg din favorit til Natmad til en fantastisk afslutning på en rigtig god fest. Bestil mad til dit festarrangement fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

1 x Forret, 1 x Selskabsbuffet, 1 x Dessert, 1 x Natmad

199,00 DKK
Tilpas din ordre

SELSKABSBUFFET UD AF HUSET TIL FESTARRANGEMENT

Her kan du vælge en skøn 4-retters selskabsbuffet, du kan til denne selskabsbuffet selv vælge en smagfuld forret, samt en lækker dessert og natmad til en fantastisk afslutning på en rigtig god fest. 

Få levering lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Det skal være let at holde en fest. Vores Selskabsbuffet er med et godt og varieret udvalg. Vi anbefaler denne Selskabsbuffet til fester som f.eks. en konfirmation, jubilæum, Fødselsdag, privat fest eller Bryllupsdag.

Denne selskabsbuffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

Ønsker du ekstra tilbehør til din buffet, kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling - Se mere info her... 

Festarrangement med 1 x Forret - 1 x Buffet - 1 x Dessert - 1 x Natmad

Specifikationer
Gode Råd

SELSKABSBUFFET UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her... 

Velbekomme! 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Selskabsbuffet 199,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102