Indlæser...

Græsk Buffet 179,-

GRÆSK MAD UD AF HUSET

Skal du holde fest og vil du gerne overraske dine gæster med en lækker græsk inspireret buffet?

Så kan jeg anbefale denne lækre Græsk Buffet. Her har vi sammensat en rigtig lækker Buffet med mange forskellige eksotiske retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris. Jysk diner´s Græske Buffet er med mange forskellige retter som tager udgangspunkt i det Græske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag. Bestil en Græsk Buffet fra vores landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Græsk inspireret buffet retter

Tilbudspris 179,00 DKK Normalpris 213,00 DKK
Tilpas din ordre

GRÆSK BUFFET UD AF HUSET TIL TEMAFEST

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en Græsk temafest.

Vores Græsk inspireret buffet er til dig som vil byde gæsterne på lidt mere variation, lidt flere oplevelser, lidt mere smag - også til fest, når det skal være nemt.

Du har mulighed for at ændre en ret mod en mindre mér pris, hvis der er en steg eller tilbehørs del du heller vil have. "Se evt. udvalg her" Så oplyser vi den endelige mér pris via mail eller pr. tlf. 70250102 som typisk beløber sig op til 5 -10 kr. pr. kuv. alt efter hvad din ændring er.

Denne Græsk buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festen - Betaling se mere info her...

Spændende retter med både kolde og lune Græsk inspireret buffet retter

Specifikationer
Gode Råd

GRÆSK BUFFET UD AF HUSET

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Græsk Buffet 179,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102