Indlæser...

EVENT Buffet 89,-

EVENT BUFFET TIL MANGE MENNESKER

Skal du købe mad til et større arrangement ud fra et mindre Budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Så kan jeg anbefale vores Event Buffet til kun 89,- pr. person. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg. En mindre Buffet med retter som egner sig godt til de større arrangementer med mange mennesker. Der er noget for enhver smag og buffeten er sammensat ud fra populære retter som de fleste kan lide og kender. Vi har i årevis haft stor succes med denne sammensætning, mængde og varriant. Bestil din Buffet fra vores landsdækkende diner transportable.

1 x Event Buffet v/min. 100 kuverter.

Tilbudspris 89,00 DKK Normalpris 112,00 DKK
Tilpas din ordre

BUFFET TIL STØRRE EVENT MED MANGE

Vi tilbyder dig en Event Buffet til en rigtig fordelagtig pris på kun 89,- kr. pr. kuv. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg. Denne Eventbuffet indeholder buffetretter som egner sig godt til de større arrangementer. 

Denne Event Buffet kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn. Vi tilpasser gerne ud fra fra dit arrangement hvis der er noget, som du ikke har mulighed for selv.

Ønsker du ekstra tilbehør eller natmad kan det bestilles på her på siden. Læs mere her...

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden dit Event - Betaling se mere info her...

 

Specifikationer
Gode Råd

BILLIG BUFFET UD AF HUSET TIL STORE ARRANGEMENTER

Du kan med fordel have noget fadpynt klar til anretning af de hele stege, (vifte af sølvpapir, eller friske purløg, eksotiske frugter eller lign.) Du har mulighed for at give det dit eget udtryk evt. med et bestemt farvevalg eller stil.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:EVENT Buffet 89,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102