Indlæser...

Bestil mad til dimissionfest

TAPAS BUFFET TIL STUDENTERFEST - DIMISSION 

Skal du planlægge en fest til Studenterfest, Dimission, skoleafslutning eller lign. arrangement?

Så kan jeg anbefale denne Dimission buffet med tapas retter, den egner sig godt til unge mennesker og indeholder buffetretter som de fleste kan lige og foretrækker. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg.

Bestil EN LÆKKER BUFFET lige til døren til jeres kommende dimissionsfest fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Vi har i vores tilbud en af vores mest populære forretter. Du får denne lækre Buffet som er nem at anrettet til mange mennesker til en super god pris.

Dimissionsfest Tapas Buffet ud af huset

134,00 DKK
Tilpas din ordre

MAD TIL DIMISSIONSFEST UD AF HUSET

Bestil mad lige til døren til jeres dimissionsfest fra vores Landsdækkende Diner Transportable. En let og lækker Tapas Buffet som er nem at anrettet til mange mennesker.

TILBUD: Køb evt. en DESSERT fra KUN kr. 20,- pr. kuv. Bestil mad hos jysk diner Landsdækkende Diner Transportable - Mad ud af huset.

Denne Buffet kommer anrettet på fade og i skåle. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. Buffet retterne er anrettet i glasskåle og på hvidt porcelæn.

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden festenBetaling se mere info her...

  • 1 x Tapas Buffet til Dimissionsfest

     

Specifikationer
Gode Råd

DIMISSION FEST BUFFET UD AF HUSET

De fleste TAPAS retter er anrettet i fade klar til bord, dog er der meget få retter som vil kræve lidt håndtering for at opnå det bedste resultat. Men når det ikke er muligt, løser vi det efter aftale. se vejledning ved bestilling.

Alt er anrettet på fade med op til 10 stk. pr. fad. Dette gør det nemt for dig at portionsanrettet hvis du ønsker det. Ellers sættes det op som en Tapas Buffet med høflig selvbetjening. SE HVORDAN DU BYGGER ET BUFFETBORD KLIK HER

Husk at fortælle gæsterne om maden I vil servere når I byder velkommen, og fortæl hvordan den serveres som en let TAPAS BUFFET. dvs. 1-2 dele af hver ret tapas ret. Det anbefales at nogle af retterne serveres med brød. Brød kan tilkøbes til denne tapasbuffet.

Suppler evt. med flere tapas retter hvis du ønsker et større udvalg. Du er altid velkomme til at ringe, hvis du har spørgsmål til mængde eller udvalg. Tlf. 70250102.

Afslut evt. med en lækker TAPAS DESSERT efter hovedretten.

Find inspiration til fest her...

Velbekomme! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mad Dimission 134,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102