Indlæser...

PINSEMIDDAG

PINSEMIDDAG UD AF HUSET

Skal du have gæster i pinsen, og vil du bestille maden udefra ?

Vi har sammensat et rigtigt godt tilbud på en 2-retters menu til pinse, en lækker pinsemiddag til den kræsne gæst eller den uformelle fest. Bestil mad til fest fra vores Landsdækkende Diner Transportable mad ud af huset. Minimum 10 kuverter. Prisen er excl. levering og emballage-tillæg

Hovedret + dessert

128,00 DKK
Tilpas din ordre

PINSEMIDDAG UD AF HUSET TIL PRIVAT PINSEFEST

Bestil dette rigtige gode tilbud på en Pinsemiddag til din næste pinsefest. Denne pinsemiddag kan anbefales til pinsefest i hjemlige omgivelser eller til den hyggelige vennefest i festlokaler.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en pinsefest med en lækker pinsemad. 

Denne færdiglavet hovedret egner sig til en tallerken anretning, ikke til en buffet. Stegen kan evt. anrettes på fad "the family way", som så sendes rundt ved bordet. 

Denne pinsemiddag ud af huset kommer anrettet på fade og i skåle, dog skal du selv skære de hele stege. På din ordrebekræftelse får du en vejledning som beskriver, hvordan hver ret er anrettet og hvad du evt. selv skal gøre. De lune retter kommer i termokasser. 

HUSK: Du kan ændre i hele din bestilling samt kuvert-antal frem til 8 dage inden pinsen - Betaling - Se mere info her... 

Pinsemiddag og dessert til gæster i pinsen

Specifikationer
Gode Råd

PINSEMIDDAG TIL GÆSTER UD AF HUSET I PINSEN

Denne festmenu egner sig ikke til en buffet. Denne menu er egnet til tallerken anretning.

Velbekomme!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinsemiddag 128,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspris / Udbringning

Landsdækkende Diner Transportable -
Mad ud af huset

Spørg os

Ring til vores søde medarbejdere
på tlf: 70 25 0102